На прагу велико појачање за Партизан

фото: Starsport

Како ствари тренутно стоје према најавама Моцарт Спорта, Рикардо Гомеш се враћа у Партизан!

фото: Starsport©

Дилеме о томе да ће нападач са Зеленортских Острва доћи у Партизан готово и да не постоје. Извјесно је да ће до краја недеље потписати уговор са црно-бијелима и тако се прикључити саиграчима на припремама у Аустрији. За сада је непознато под којим условима Рикардо долази у Партизан, нису познати детаљи уговора, али се очекује да ће доћи до званичног договора крајем недеље.

Управа Партизана одлучно је ушла у преговоре са својим бившим нападачем, којег одлично познају и који ће заузети већ упражњено мјесто класичне деветке у тиму. Треба напоменути и огроман интезитет у напорима преговарања струке црно-бијелих да обезбиједе неопходног центрафора, управо збот тога што Партизан у прошлој сезони није имао адекватног централног нападача. Главна препрека за реализцију трансфера представља чињеница да Рикардо има још годину дана уговора са Ал Шаржом из УАЕ, али се очекује да ће се превазићи ова сметња управо због обостране жеље Гомеша и Партизана да поново сарађују.

Познато је да Рикардо у Емиратима зарађује 1.400.000 еура по сезони, али би ипак после свега пристао на много мању плату у Партизану због жеље за повратком у европски фудбал. Подсјећамо, у сезони 2018-2019 био је веома ефикасан, о чему свједочи и статистика да је у 49 мечева дао 26 голова за Партизан.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest