ДФ: Здравко подсјећа на неког трагичног јунака из бајки који преваром зграби нешто што му не припада

Оно што је премијеру Здравку Кривокапићу  добро познато да је Демократски фронт експозитура свога народа а да он то није. То да чини све како би Србију и Србе представио као реметилачки фактор на Балкану, представља му Основно политичко дјеловање , саопштено је из овог политичког савеза.

Фото: ДФ

“Зато се заслужено смјестио у исти каталог политичара гђе се налазе Секула Дрљевић, Новак Килибарда и Мило Ђукановић јер усвајањем Резолуције о геноциду у Сребреници први је покренуо најновију антисрпску акцију из Подгорице. Претекао је све друге антисрбе из Сарајева, Загреба, Приштине и Тиране”, наводи ДФ.

Како су додали, да Кривокапић има 27 посланика подршке, онда би он могао бити легитиман премијер.

“Љути се на ДФ јер има већину, а у ствари мрзи себе што је мањина. Један као ниједан, рекао би наш народ. И то један са којим Бечић управља слично као са кућним љубимцем. Знамо да му не пада лако Бечићево шефовање, али шта ће, мора се, задржати фотеље је најважнији циљ обојици”, саопштено је из ДФ-а.

Према њиховим ријечима, када би Кривокапић знао да има подршку већине, он би покренуо питање властитог повјерења, али пошто зна да нема, онда ћути.

“Држи се за функцију и рачуна на образ ДФ-а који неће никада са ДПС-ом, иако је он са ДПС-ом покретао против Демократског фронта и српског народа читав низ иницијатива и урадио највише што је могао на њихову штету. Највећу ефикасност показује на честим састанцима са Ђукановићем јер са њим одмах договори све, а са ДФ-ом није желио ништа”, наводи ДФ. Здравко подсјећа на неког трагичног јунака из бајки који преваром зграби нешто што му не припада, у конкретном случају фотељу, и мисли да му је сигурна све док сједи на њој или је држи на оку окружену плаћеним обезбјеђењем. Њему је небитно шта народ мисли о томе, па властиту неодговорност демонстрира и изјавама да ће ако треба и ланцима се везати за столицу како му је нико не би преузео до 2024. године”, саопштио је ДФ.

Актуелна влада је, наводе, подбацила и учинила је све супротно од онога за шта су грађани гласали 30. августа.

“Могу се Кривокапић и његова екипа правити луди на те чињенице, али је то више него јасно. Нека се труде колико хоће да створе лажног непријатеља у Београду, али то је ћорав посао. Највећи су непријатељи они сами себи, а народ 30 година није пристао на Ђукановићеву антибеоградску причу, чији су активни настављачи представници владе, па неће ни сада”, закључује ДФ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest