Меси и другови узели само бод, историјска побједа за Шериф!

youtube/printscreen

Од 18 и 45 одигране су двије утакмице. Шериф из Тираспоља је пред својим навијачима у оквиру групе Д побиједио Шахтјор са 2:0, и тако дошао до историјске побједе у најелитнијем европском такмичењу.

youtube/printscreen

У групи Ц Борусија из Дортмунда је у Истанбулу тријумфовала у дуелу са Бешикташом (2:1). Повели су „Милионери“ у 19. минуту голом младог Джада Белингема, а предност је дуплирао Ерлинг Халанд у надокнади првог полувремена. Домаћин је смањио у самом финишу утакмице преко Монтера, али није успио да дође до поравнања.

У групи А Манчестер сити је у ефикасном мечу пред својим навијачима савладао Лајпциг са 5:3. За „Грађане“ су погађали Аке, Мукиеле, Марез, Грилиш, Кансело и Жезус, док је сва три поготка за Лајпциг постигао Нкунку.

У истој групи Клуб Бриж је направио велико изненађење, одигравши код куће неријешено (1:1) са Пари Сен Жерменом. Повели су „Свеци“ голом Андера Ерере у 16. минуту, а поравнање Брижу донио је Ванакен у 27.

У правом спектаклу на „Енфилду“ Ливерпул је са 3:2 побиједио старог ривала Милан. Водили су „Редси“ од деветог минута голом Александера Арнолда, али је Милан изједначио резултат у 43. преко Анта Ребића.

Услиједио је блицкриг Милана само два минута касније када је погодио Браим Дијаз. Ипак, домаћи стижу до 2:2 голом Моа Салаха у 49. минуту, да би Джордан Хендерсон погодио у 69. за тријумф „Редса“.

У истој групи дуел између Атлетика и Порта у Мадриду завршен је без побједника (о:о).

У групи Ц Ајакс је на гостовању Спортингу славио са чак 5:1. Н овој утакмици играч Ајакса Себастијан Халер постигао је чак четири гола.

Коначно у групи Д Реал Мадрид је на гостовању Интеру славио са минималних 1:0. Гол одлуке постигао еј Родриго у 90. минуту на асистенцију Камавинге.

алоонлине.ме

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest