Кнежевић: Ја и не тражим обезбеђење, само сам тражио и тражићу, да ми Управа полиције дозволи могућност да носим оружје

Пише: Јанко Плавшић

Да ли је безбједност предсједника ДНП и једног од лидера ДФ, као и предсједника Одбора за безбједност, Милана Кнежевића, угрожена?

На питање, на конференцији за медије која је одржана данас у просторијама ДНП-а, да ли се после свега изреченог плаши за сопствену безбједност, Милан Кнежевић је рекао?

„Ја немам дилему да је моја безбједност угрожена. Али су процјене да сам спокојан и да ми не треба никакво обезбеђење. Ја и не тражим обезбеђење, само сам тражио и тражићу, да ми Управа полиције дозволи могућност да носим оружје. Ништа више не тражим од тога. А на дневном нивоу, добијам информације да ми је безбједност угрожена.

„У мају прошле године, у јавности изашла једна службена забиљешка, допис из конзулата у Цириху, упућена МУП-у Србије о томе да одређена лица, у сарадњи са безбједоносним службама у Црној Гори, извјесним Голубовићем, планирају мој атентат. За тај атентат је ангажован извјесни Фљори Мејупи који је за 600.000 требао тај атентат да спроведе у дјело.“ додао је Милан Кнежевић

Подсјетио је,  да тада је дао изјаву у Управи полиције и да нико није саслушан у вези са тим. Као и да, до дана данашњег, није упознат са исходом тог случаја, али и да није упућен шта је по овом питању урадила Управа полиције и АНБ.

„Сам сам одабрао овај пут и немам намјеру са њега да се помјерим.“ на крају закључује Кнежевић

Подсјетимо, данас је Милан Кнежевић на конференцији за медије са мјеста предсједника Одбора за безбједност, говорио каква је ситуациај у безбједносном сектору у Црној Гори. О томе више читајте на нашем порталу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest