Кнежевић: Зашто се покушава сакрити, релативизовати афера у којој је укључено црногорско тужилаштво

Милан Кнежевић

Предсједник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта, Милан Кнежевић, казао је данас, у лајв обраћању преношеном на Фејсбук страници ДФ, да хитно треба процесуирати Ивицу Станковића и Миливоја Катнића, В.Д. ВДТ и СДТ.

„Умјесто да поднесу оставке након што смо објелоданили да је син Ивице Станковића у присуству основног државног тужиоца Николе Боричића и Калоштровића учествовао у пребијању, малтретирању и рекетирању српског бизнисмена и тражили му 120 хиљада евра, добили смо у касним вечерњим часовима снимак на порталу Вијести, од минут и 26 секунди, а снимак траје сат и 26 минута.“

Кнежевић наводи да се тај снимак налази у Основном суду у Котору, Управи полиције и да су са тог снимка избрисани и Алекса Станковић и тужћилац Боричић.

„Позивам Миливоја Катнића да објави цио снимак који траје сат и 26 минута на којем се види када Калоштровић уводи српског бизнисмена у златару, али и када Калоштровић излази из злкатаре и поздравља се са Станковићем.“

Кнежевић наводи да се на снимку види како заједно сједају за сто у кафићу „Хемингвеј“, Станковић сједи поред српског бизнисмена док га Калоштровић удара. Он каже да се на снимку такође јасно види и када жртва пребијања позива жену да понесе 12 хиљада евра на одређену адресу, а Алекса Станковић суфлира да се новац понесе на адресу у Београду.

Кнежевић подсјећа да се све ово догађа пред очима припадника Управе полиције, који су ту као заштита Станковића јер му је отац штићена личност.

„Зашто се покушава сакрити, релативизовати афера у којој је укључено црногорско тужилаштво“ – упитао је Кнежевић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest