Шћекић: Тужилаштво да испита мој рад, али и рад Спајића и Милатовића

Фото: Поглед

Министар здравља и потпредсједник СНП Драгослав Шћекић огласио се након саопштења покрета Европа сад, наводећи да је оснивача тог покрета Јакова Милатовића и Милојка Спајића забољело што је неке ствари истјерао на свјетлост дана.

Па на све начине избјегавате да дате одговоре на питања из мојих претходних саопштења. А главно питање је – зашто сте и из којих побуда угрозили здравствени систем Црне Горе, самим тим и грађане, посебно пацијенте? Обраћам се кукавицама, Спајићу и Милатовићу, који су се сакрили иза овог назови политичког субјекта како би могли да изнесу најприземније подвале и неистине и тако превазишли портал Удар, јер им је исти ментор из зле кухиње и хотелске глуве собе тајкуна ДПС, навео је Шћекић.

Додаје да немају аргументе на његове оптужбе.

Немате ни петљу да станете иза својих ријечи. А изнад свега, очит је страх који, са разлогом, осјећате, јер полако излазе на видјело све ваше комбинације и планови на штету грађана, које вам нећемо дозволити да остварите. Што се тиче оптужби за мој рад у РФЗО, и помињање клиника из Турске, баш оних које се вежу за ДПС период, није ни чудо што вас боли када ударимо на тајкунске интересе, јер сте ви били дио партије која је похарала Црну Гору. Сада ми је јасно одакле су стизале анонимне пријаве и колико је мрежа исплетена. ДПС тајкуни, са којима сте у константној комуникацији, довели су до тога да Фонд не расписује тендере и набавке, већ Монтефарм, покушавајући на тај начин да преузму монопол над увозом љекова и да тако уруше и на крају угасе државни Монтефарм, а да од Државе направе таоца, навео је Шћекић.

Он је позвао Тужиластво, да пружи додатан напор и испитају његов рад на руководећим мјестима, у било којем периоду и послу.

Исто тако их позивам да преиспитају и ваш рад и ваше одлуке за вријеме обављања, пуким а несрећним случајем, припалих вам министарских функција. Такође позивам надлежне правосудне институције да испитају моју имовину, и у држави и у иностранству, али и вашу, преваранти, јер сте као нико до сада за годину и по демолирали црногорске финансије, како би купили повјерење грађана на најпреварнији начин, онако како се чак ни ДПС није смио усудити да уради, навео је Шћекић.

Позвао је Милатовића и Спајића да поднесу кривичну пријаву против њега и да „документовано докажу то што су изјавили, јер је непријављивање кривичног дјела, кривично дјело“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest