Амбасадор Србије Владимир Божовић: Директор полиције Зоран Брђанин излијечен у Београду!


ВД директора Управе полиције Црне Горе Зоран Брђанин се успјешно опоравио од ковида 19 у београдској болници Драгиша Мишовић гдје је у тешком стању 18. марта пребачен из Подгорице.

Ову информацију је за “БОРБУ” потврдио амбасадор Србије у Црној Гори Владимир Божовић који је казао да се, великим напором и залагањем свих запослених у београдској болници Драгиша Мишовић као дијелу здравственог система Србије, Брђанин успјешно опоравио и да је отпуштен из болнице на даљи кућни опоравак и његу.

“Ово је Богу и добрим људима хвала још један диван вид и облик сарадње Србије и Црне Горе и гест Србије према грађанима Црне Горе и драго ми је данас да на овај велики хришћански празник Благовијести могу потврдити ваша сазнања и ове дивне и благе вијести.Уз захвалност свом особљу болнице на труду желим брз и успјешан даљи опоравак господину Брђанину и што скорији повратак на радно мјесто”, кратко је рекао амбасадор Божовић.

Подсјетимо, ВД Дирекора полиције Зоран Брђанин је прије одласка на лијечење у Београд 18. марта, био у Клиничком центру десетак дана због последица коронавируса.

Брђанин је у фебруару именован за вршиоца дужности директора полиције, а раније је био начелник Центра безбједности Котор и савјетник министра унутрашњих послова.

Одмах након доласка на функцију је смијенио дотадашње помоћнике директора Управе полиције и поставио нове, а онда је смијенио и челнике никшићке полиције.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest