Аир Монтенегро не врши рефундацију новца и не прихвата карте Монтенегро Аирлинеса


Одговарајући на молбу Банке хране да омогуће путовање људима који нису могли да реализују карте купљене преко националне компаније Монтенегро Аирлинес због гашења исте, из Аир Монтенегра су казали да нису у могућности да врше рефундацију новца, нити да прихватају ваучере и карте других авио компанија.

Зато директорица ове фондације Марина Медојевић позива министра социјалног старања Милојка Спајића да се укључи у рјешавање овог проблема, када национални превозник то није у могућности урадити сам.

Marina Medojević zbog kršenja samoizolacije poslata u karantin

“Обратили смо се Аир Монтенегру, новом националном авио превознику са молбом да омогући путовање на истим релацијама, не рефундацију новца, закинутим путницима, барем оним чији су приходи ниски, јер су уз велика одрицања купили карте”, казала је Медојевић.

Она додаје да Монтенегро Аирлинес није била “друга авио компанија” већ једини национални авио превозник као што је то сада и Аир Монтенегро.

Montenegro Airlines - Home | Facebook

“Због тога сматрамо да је омогућавање путовања људима, барем нашим држављанима, људима са ниским примањима, минимум који држава мора урадити за њих у овим тешким социо-економским временима”, закључује Медојевић.

извор: ЦДМ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest