Нова власт ћути о прљавштинама ДПС режима: Осам мјесеци неће да открију ко је стајао иза портала “УДАР” преко кога су се блатили борци против Мила Ђукановића!


Прошле године у ово вријеме појавио се скандалозни портал “Удар” који је имао намјеру да све противнике тадашње власти дискредитује лажним текстовима и узнемири јавност у сусрет изборима.

Након што су 30. августа одржани избори, и ДПС изгубио власт, мистериозно је нестао и контроверзни портал. Нова власт, иако су поједини од њих били на тапету овог портала, ни након годину нијесу успјели да открију ко стоји иза њега.

Овај портал се уочи избора обрачунавао са тадашњом опозицијом, а на мети су им били и свештеници СПЦ. Стварајући лажне афере, покушали су да створе лажну слику у јавности о борцима против ДПС власти, али нико до сада није одговарао због тадашњих објава.

Говорило се да иза портала стоји управо ДПС и Предраг Бошковић, међутим нова власт никад није испитала те наводе.

Портал је угашен, а нико од надлежних се није потрудио да утрди из чије матрице су долазиле гнусне лажи и полуинформације.

Удар је поред спекулација, непотпуних информација и оптужби на рачун јавних личности за које углавном немају конкретне доказе, објављивао и теорије завјере.

Није познато ни ко је радио у овом назови медију јер импресум никад нијесу објавили, а није се могао открити ни идентитет власника.

Ипак, овдје се радило о уиграној организацији са високим техничким знањем која је и до савршенства креирала њихову анонимност.

Надлежни се нијесу потрудили да открију нешто више о овом порталу, како би и одговорни одговарали.

Лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић је тврдио да иза овог портала стоји АНБ, и затражио је од садашњег директора Дејана Вукшића да истражи и исприча о акцији званој “Удар”.

Међутим, од Вукшића није добио одговор.

Јавност и даље чека одговор и објашњење ко је и како створио па угасио овај портал, и на који начин ће казнити оне који су преко Удара узнемиравали јавност данима уочи избора.

БОРБА

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest