Скрнавио тробојку у сред Новог Сада: Брајан Брковић провоцира дан пред велики празник

Брковић се похвалио скрнављењем тробојке у Новом Саду, у непримереном покушају да заставу и надолазећи празник стави у контекст политичког деловања. Брајан Брковић, истакнути активиста ССП Драгана Ђиласа је и унук покојног песника Јеврема Брковића, једног од најгласнијих противника Срба у Црној Гори

Брајан Брковић, активиста Странке слободе и правде, је својим последњим потезом изазвао бес грађана Новог Сада.

Наиме, Брковић се похвалио скрнављењем тробојке у Новом Саду, у непримереном покушају да заставу и надолазећи празник стави у контекст политичког деловања. Брајан Брковић, истакнути активиста ССП Драгана Ђиласа је и унук покојног песника Јеврема Брковића, једног од најгласнијих противника Срба у Црној Гори.

Подсећамо, део новосадске јавности позвао је полицију да идентификује особе које су осликале заставе на Лиманима, будући да су оне настале без сагласнопсти страновника ових објеката.

Репортери портала НС Уживо били су на лицу места и разговарали су са житељима Лимана. Они и овог пута, као и претходног апелују на надлежне да се починиоци санкционишу. Како се Брковић сам декларисао као аутор својих натписа, новосадској полицији је посао олакшан, а младом „активисти“ који скрнави државне симболе следи законом прописана казна.

Извор: Новости 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest