Рудан: Милановић је глупан, Ђукановић криминалац – обојица су амерички агенти

Милановић је глупан, ту стаје свака прича. Он је глупан, он је десничар, шта наравно једно друго укључује, и ми имамо ту несрећу да је наш сваки будући предсједник гори од претходног. Ми смо о Колинди мислили све најгоре, да не може горе, кад ето каубоја без пиштоља, каже она.

Рудан

Хрватска књижевница Ведрана Рудан, јутрос је у Јутарњем Програму ТВ Прва, сусрет Мила Ђукановића и Зорана Милановића.

– Милановић је глупан, ту стаје свака прича. Он је глупан, он је десничар, шта наравно једно друго укључује, и ми имамо ту несрећу да је наш сваки будући предсједник гори од претходног. Ми смо о Колинди мислили све најгоре, да не може горе, кад ето каубоја без пиштоља, каже она.

Дотакла се и црногорског предсједника Мила Ђукановића, који је претходна два дана боравио у Загребу у званичној посјети Милановићу, одакле су њих двојица послали хушкачке поруке Београду и српском народу Црне Горе.

“ Сад се састаје са својим пајташем, Црногорцем, један је суспектни криминалац, други је глупан, а и један и други су америчке слуге“, истиче она.

Водитељка је поставила питање које се тиче изјаве предсједника Милановића, да Мило Ђукановић није “олд-тимер” већ да је у фул погону, на шта Рудан одговара:

“Наравно да је у погону, али ко је Мило? Читајте Монтгомерија који говори да када је Мило био у кризи, ЦИА је имала брод, да му ускочи ако нешто заштека. Према томе, то су амерички дечки“, закључује Рудан.

IN4S

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest