Вучинић: Дамјановић остварио значајне резултате у спрјечавању шверца цигарета

фото: поглед.ме

Смјена в.д. директора Управе прихода и царина Александра Дамјановића на приједлог министра финансија Милојка Спајића без претходног упућивања јавности у разлоге за такав поступак, још један је у низу крајње дискутабилних потеза Владе, која наставља да шири негативан тренд, ,,сјече” кадрова који су савјесно и одговорно радили свој посао, сматра предсједник Радничке партије Максим Вучинић.

“Током шест мјесеци колико је обављао функцију Вршиоца дужности директора Управе прихода и царина Дамјановић је остварио значајне резултате, нарочито у спрјечавању шверца цигарета, као и прилком недавне акције заплијене тоне и по кокаина у Мојановићима код Подгорице. Треба имати у виду, и да је Дамјновић радио без иједног помоћника јер Влада у претходних шест мјесеци није нашла за сходно да их именује и донекле олакша рад“, наводи он.

„Остаје питање коме је сметало што Дамјановић савјесно и одговорно обавља свој посао? Надамо се да ће министар Милојко Спајић по повратку из иностранства наћи за сходно да јавности предочи разлоге за овакав поступак“, завршава.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest