Албанци жестоко напали сина Звездине легенде: Требало је да кажеш да ти је отац рођен у окупираном Косову*

Речи младог кошаркаша Денија Авдије, сина легенде Црвене Звезде Зуфера, да је његов отац рођен у Приштини, на Косову, у Србији, изазвала је приличну буру и на Косову

Речи младог кошаркаша Денија Авдије, сина легенде Црвене звезде Зуфера, да је његов отац рођен у Приштини, на Косову, у Србији, изазвала је приличну буру и на Косову*.

Момак који је на НБА драфту на реверу носио значку увезаних застава Србије и Израела тим гестом одушевио је све у Србији, али је на Косову* код Албанаца изазвао сасвим супротне коментаре.

Већина тамошњих медија пренела је вест да га је драфтовао Вашингтон, али то је била споредна тема, више су се бавили Денијевом изјавом о Косову.

– Требало је да кажеш да ти је отац рођен у окупираном Косову* – један је од коментара на вест да је постао НБА кошаркаш.

– Чудо да не знаш да је Косово* призната република, а ускоро ће постати Албанија – каже један читалац који се представио као Краснићи.

– Ту заставу што носиш, носили су они који су нас убијали на Косову* – поручио је други Албанац.

Очигледно да не могу да поднесу да је Дени целом свету поручио да је Косово у Србији, а много више позитивних коментара стигло је од Срба, који га дижу у небеса, кажу за њега да је краљ и желе му сву срећу у НБА.

(Курир)

One thought on “Албанци жестоко напали сина Звездине легенде: Требало је да кажеш да ти је отац рођен у окупираном Косову*

  1. Gorance svi svojataju, ali je neosporna činjenica da su Srbi, docnije islamske vjeroispovijesti, kao i Srbi iz zapadnog dijela Makedonije Sredska i Torbeši. Car Dušan ih je i tako smatrao i dao im je velike povlastice; govore starim srpskim dijalektom ,,našenskim“, koji se svojevremeno i izučavao na prizrenskoj Bogosloviji. Svi nazivi naselja u kojima žive Goranci su slovenskog, odnosno srpskog porijekla, pa i u Albaniji. Svaka čas Deniju Avdiji, koji je rođen u Izraelu, ali je, za razliku od mnogih, naučio da je Kosovo Srbija, a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial