Амбасадор Црне Горе у Србији: Ми Смо братски народи, Срби неће имати проблема да дођу у Црну Гору

фото: kurir.rs

Давно је пракса показала да сви они који оду из Црне Горе у Србију, се врло брзо асимилују са српским народом, али ко је то могао да очекује чак и од ДПС кадра. Изгледа да је Амбасадор Црне Горе у Србији Тарзан Милошевић,  пропустио консултације са својом матицом или се на срећу свих нас ипак асимиловао, како он сам каже, са братским народом. Тако је гостујући на ТВ Прва у Србији изјавио:

„Амбасадор Црне Горе у Београду Тарзан Милошевић изјавио је да је у интересу грађана те земље да граница са Србијом буде отворена и да очекује да ће у наредних 10 дана све бити решено.

Милошевић је, гостујући на ТВ Прва, рекао да списак земаља са којима ће Црна Гора отворити границе није коначан и поручио да ниједна држава нема веће користи од од отварања граница ка Србији као Црна Гора.

Нама је највећи интерес да отворимо границе са Србијом – рекао је.“ (штета што његове партијске колеге не деле његово мишљење)

„Додао је рекао да нико ко из Србије дође у Црну Гору неће имати проблема.“ ( мада је нејасно на какве евентуалне проблеме Амбасадор мисли, али ево каже да их неће бити)

„- Ми смо братски народ. Нико неће имати проблем да дође – додао је Милошевић.

Како је навео, Црна Гора је земља која је зависна од туризма и да се се годишње значајан број прехрамбених производа увезе из Србије, те да ће долазак туриста из Србије у Црну Гору током летње сезоне имати ефекта и на домаћу потрошњу.“

Остаје питање да ли ће се за тих десет дана све решити, као и то да ли ће Амбасадор успјети да своје партијске колеге увјери да су Срби и Црногорци стварно братски народ, или, ако је до тога, може Србија и њих угостити, па да их боравак у Србији просветли и врати коренима од којих су потекли. Жаргонски речено, да се врате на фабричка подешавања. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest