АМСЦГ: Добри услови за вожњу

Фото: Поглед

Из Ауто-мото савеза возачима савјетују да возе опрезно, да вожњу прилагоде условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње

Фото: Поглед

У Црној Гори се на већини путева саобраћа уз повољне временске услове, путеви су суви, а видљивост углавном добра, саопштено је из Ауто-мото савеза.

Упозорава се на ситније одроне дуж клисура и усјека.

„Возачима се савјетује да возе опрезно, да вожњу прилагоде условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње“, каже се у саопштењу.

Због реконструкције магистралног пута М-5 Рожаје – Шпиљани саобраћај ће бити обустављен од девет до 15 сати.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље-Никшић због санације клизишта режим саобраћаја промијењен је са са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова. На том путу саобраћај је, прије Плужина, обустављен од девет до 11 сати и од 13 до 15 сати.

Саобраћај на регионалном путу Р-13 од петље Матешево до истоименог насеља, обустављен је девет до 13 сати и од 15 до 18 сати због реконструкције.

Саобраћај на путу Подгорица-Цетиње-Никшић због изградње булевара, промијењен је са двосмјерног у једносмјерни од раскрснице до Команског моста.

Због изградње Булевара од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, режим саобраћаја биће промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

Због реконструкције магистралног пута М-3 дионица Даниловград-Подгорица, саобраћај се на мјесту радова обавља једном траком наизмјенично, а могући су и повремени прекиди, не дужи од 15 минута.

Саобраћај на путу Никшић-Даниловград, у мјесту Загорак, због санација асфалта промијењен је са двосмјерног на једносмјерни од 11 до 15 сати уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Због реконструкције регионалног пута Р-1 Мојковачка улица, режим саобраћаја промијењен је на једносмјерни, а могући су и повремени прекиди, не дужи од 15 минута.

На магистралном путу М-6 дионица Пљевља-Дјурдјевића Тара, изводиће се истражни радови на мосту на Тари.

Због радова на регионалном путу -13 дионица Матешево-Колашин, у зони Матешева режим саобраћаја ће бити промијењен са двосмјерног на једносмјерни, а долазиће и до повремених прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest