АМСЦГ: На сјеверу могуће поледице

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови

Ауто-мото савез Црне Горе упозорио је данас да је мјестимична поледица могућа у вишим планинским предјелима Црне Горе.

Упозорава се на појаву одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке.

„Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја“, каже се у саопштењу.

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-5 Рожаје-Шпиљани, због радова у тунелима у склопу реконструкције пута, долазиће до повремених обустава саобраћаја не дужих од 15 минута.

Због реконструкције магистралног пута М-3 дионица Даниловград-Подгорица, саобраћај се на мјесту радова обавља једном траком наизмјенично, а могући су и повремени прекиди саобраћаја, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу М-3 дионица Даниловград-Подгорица, потез Подгорица-Комански мост, измијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

Због измјештања водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви измијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest