АМСЦГ: Опрез на сјеверу због влажних путева

Фото: Поглед

У Црној Гори јутрос се саобраћа по сувим путевима, осим на појединим дионицама на сјеверу које су влажне, саопштено је из Ауто мото савеза Црна Горе (АМСЦГ).

– Додатна опрезност је неопходна и на дионицама које пролазе дуж клисура и усјека као и на путевима гдје се изводе радови – казали су из АСМЦГ-а.

Због реконструкције магистралног пута М-5 Рожаје-Шпиљани саобраћај ће бити обустављен за сва возила од осам сати и 30 минута до 11 сати и 30 минута и од 13 сати и 45 минута до 16 сати и 45 минута.

Привремено се, због реконструкције магистралног пута М-6 дионица Михајловица Ранце-Пљевља, одобрава тотална обустава саобрацаја за све врсте возила у термину од 14 до 18 сати.

Због реконструкције регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка саобраћај ће бити обустављен за све врсте возила од десет до 14 сати.

Привремено се, због изградње Булевара од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, одобрава промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

На регионалном путу Р-13, од петље Матешево доистоименог насеља, због санације клизишта режим саобраћаја биће промијењен са двосмјерног на једносмјерни, а одобрава се и повремена и потпуна обустава саобраћаја, не дуже од 15 минута.

Извор: Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest