АМСЦГ: Опрез возачима због јаког вјетра и снијега

поглед.ме

Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације

поглед.ме

 Из Ауто мото савеза (АМСЦГ) упозорили су возаче да због јачих удара вјетра као и снијега на сјеверу, возе опрезно.

– Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације- навели су из АМСЦГ.

Због реконструкције магистралног пута М-5 Рожаје – Шпиљани саобраћај је обустављен од осам до 11 сати и од 13 и 30 до 16 и 30 сати.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље-Никшић због санације клизишта режим саобраћаја промијењен је са са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова. На том путу саобраћај је, прије Плужина, обустављен од девет до 11 сати и од 13 до 15 сати.

Саобраћај на регионалном путу Р-13 од петље Матешево до истоименог насеља, обустављен је девет до 13 сати и од 15 до 18 сати због реконструкције.

Саобраћај на путу Подгорица-Цетиње-Никшић због изградње булевара, промијењен је са двосмјерног у једносмјерни од раскрснице до Команског моста.

Због реконструкције магистралног пута М-3 дионица Даниловград-Подгорица, саобраћај се на мјесту радова обавља једном траком наизмјенично, а могући су и повремени прекиди, не дужи од 15 минута.

Због реконструкције регионалног пута Р-1 Мојковачка улица, режим саобраћаја промијењен је на једносмјерни, а могући су и повремени прекиди, не дужи од 15 минута.

На магистралном путу М-6 дионица Пљевља-Дјурдјевића Тара, изводиће се истражни радови на мосту на Тари.

Због радова на регионалном путу -13 дионица Матешево-Колашин, у зони Матешева режим саобраћаја ће бити промијењен са двосмјерног на једносмјерни, а долазиће и до повремених прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова. Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest