АМСЦГ: Опрез због поледице на сјеверу

Из АМСЦГ упозоравају на ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке и мјестимично смањену видљивост по котлинама

Црној Гори јутрос се у нижим предјелима саобраћа по претежно сувим путевима, док на сјеверу има поледице, саопштено је из Ауто мото савеза Црне Горе (АМСГ).

Из АМСЦГ упозоравају на ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке и мјестимично смањену видљивост по котлинама.Возачима се савјетује да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима.

Употреба зимских гума обавезна је до 1. априла, на путевима гдје је то назначено саобраћајном сигнализацијом, без обзира на то да ли на том путу постоје зимски услови.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица саобраћа се једном траком наизмјенично, на мјестима извођења радова, а могући су и повремени прекиди саобраћаја не дужи од 15 минута.

Због радова на изградњи булевара у Подгорици, од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, измијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту изводјења радова.

Због радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest