АНТИПРАВОСЛАВНИ ТРИЈУМВИРАТ ДПС – СДП – УРА У ЗДРУЖЕНОМ НАПАДУ НА ПРАВОСЛАВНУ ТВРЂАВУ ДФ

АНТИПРАВОСЛАВНИ ТРИЈУМВИРАТ ДПС – СДП – УРА У ЗДРУЖЕНОМ НАПАДУ НА ПРАВОСЛАВНУ ТВРЂАВУ ДФ

Један дан, три напада. Три странке, један шеф. А мета свима иста: Демократски Фронт. Тако данас изгледа констелација у политичкој арени Црне Горе.

О нападу на Црну Гору говори ДПС, организована профитерска дружина, странка која је опустошила све – економско, привредно, културно, па сада као бијесна ала кидише да уништи и оно свето, духовно. Не би ли ископала темеље Црне Горе и на мјесто њих смјестила резултате свог идеолошког разврата и кошмара.

Сипајући подмукле, јер за другачије нијесу ни кадри, оптужбе на наш рачун, слово о борби за мандате нам држи СДП, острашћени монтенегрински странкоид, познат као вјерни скутоноша и поданик сваком српском непријатељу. Није случајно настао виц: „Тата, је ли гријех бити члан СДП? -Није, сине, није то гријех него срамота.

А на тему бављења политиком и политичким заслугама, подваљујући нам свакакве глупости, распричала се УРА, страначки отпадак отпатка, политичка приколица која опстаје искључиво чешући се о све и свакога – велике странке, медије и амбасаде. Псеудо грађанска странка коју предводи колекционар и хватач чепова Тачијевих шампањаца.

Ко је од кога преписивао саопштења или су сва писана у једној централи, мање је важно, битна је јасна и недвосмислена идеолошка хомогенизација мрзитеља наслеђа Његоша и Петровића, оличена у тријумвирату ДПС – СДП -УРА, која је природног противника нашла у непоткупљивом ДФ-у. Наравно, њихов атак на ДФ ће сигурно изаћи у штампаном издању Вијести, док наш одговор вјероватно неће.

Још прошле године упозоравао је наш Патријарх Иринеј на идеолошке обрисе НДХ у Црној Гори, а о усташизацији и украјинизацији Црне Горе говорио је и наш утамничени владика Јоаникије. Зато храбра омладина широм Црне Горе не скандира случајно „Усташе! Усташе!“ препознајући у режимском насиљу упозорење историјског искуства. А за политичку легитимацију тога задужене су очигледно ове три странке, исконски непријатељи аутентичне Зете Немањића односно Црне Горе Петровића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest