Бечић Јоковићу: Испред моје куће се још саде паприке, а ти си преварио митрополита Амфилохија

Вријеме читања < 1 минут

Лидер Демократа и бивши предсједник Скупштине Алекса Бечић поручио је вечерас лидеру СНП-а и потпредсједнику Владе Владимиру Јоковићу да је преварио митрополита Амфилохија и нечасно продао гласове грађана и мандате.

Фото: Поглед

Бечић се осврнуо на Јоковићеву изјаву за Адриа ТВ да би „поједини и даље садили паприке да им није било СНП-а“.

– Он је тако високо и натпросјечно интелигентан мислио да је увриједио мене и Зећане. Па ево да му поручим да испред моје куће у Балабанима се саде и садиће се и даље, ако Бог да и паприке и парадајз и лук и кромпир и кукуруз и све што храни Црну Гору. Експерту за пољопривреду, часно је садити паприке и ми се са тим поносимо. Часно је и продавати патике али нечасно је продати гласове и мандате, 30. август, грађане и преварити митрополита Амфилохија. Зећане нећете моћи да потцјењујете- поручио је Бечић вечерас на конвенцији Демократа у Зети.

Подсјетимо, Јоковић је тада алудирао на Бечића и на његово раније чланство у СНП-у. 

– Па и ако родитељ погријеши не треба одмах изаћи и говорити мој отац је урадио то и то. Кажу СНП нас је издао. Па не може СНП издати издајнике. Неки би и сад садили паприке да им није било СНП-а и сад они хоће да критикују СНП. Не могу се своји политички родитељи критиковати, него се на њих треба угледати- додао је тада Јоковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest