„Белгијанац неутрални“, свим силама у предизборну кампању

Вријеме читања < 1 минут

Нема шта не може – пред изборе

Секретаријат за финансије Главног града одржао је данас централну јавну расправу о Нацрту Одлуке о буџету Главног града за 2022. годину, који је стављен на јавну расправу 15. новембра у трајању од 15 дана.

Секретарка Снежана Поповић истакла је да је Нацрт Одлуке о буџету Главног града за 2022. годину планиран у износу од 93.922.000,00 евра односно 465.000,00 више у односу на Одлуку о буџету Главног града Подгорица за 2021. годину, те да у структури укупних расхода за 2022. годину, капитални издаци учествују са 53,35 одсто.

Тако одлазећи градоначелник Иван Вуковић покушава показати да је посвећен развоју града, обећавајући изградњу Постројења за сакупљање и пречишћавање отпадних вода у Подгорици, саобраћајница и мостова, односно улагање у саобраћајну инфраструктуру, модернизација јавног превоза и куповина нових аутобуса, уређивање и опремање локација, рјешавање имовинско-правних односа, изградња и реконструкција јавне расвјете, уређење зелених површина, дјечјих игралишта и уградњу хидросистема…

.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest