Беранци одговорили Титограду: Ми смо оличење гостопримства и фер-плеја

НЕМИЛЕ СЦЕНЕ НА МЕЧУ КАДЕТСКЕ ЛИГЕ
Беранци одговорили Титограду: Ми смо оличење гостопримства и фер-плеја
Ватрена размјена саопштења два клуба након меча Кадетске лиге ОФК Беране – ОФК Титоград


Из ОФК Титограда су у саопштењу казали да су њихови фудбалери нападнути у Беранама на мечу Кадетске лиге Црне Горе, из ОФК Берана узвраћају оптужбе, за све криве противничког тренера, наводе примјер младог фудбалера Михаила Лончара који је доживио прелом ноге, али и оптужују госте да су им украли двије лопте!

У саопштењу Берана се каже:

„Поводом лажног и срамотног саопштења појединаца и тренера кадета ОФК Титограда Мирка Шћепановића да су њихови фудбалери нападнути у Беранама и да су се осјећали понижени, са гнушењем и презиром одбацујемо и демантујемо и сљедећим чињеницама: ОФК Беране је најорганизованија школа фудбала у Црној Гори, што потврђују наши досадашњи резултати у свим селекцијама због чега смо и добили шансу од ФСЦГ да учествујемо у Кадетској лиги Црне Горе и увијек били у врху табеле, а по организацији утакмица, дочеку службених лица и противничких екипа најбољи пример гостопримства и спортског фер-плеја“.

„На данашњој утакмици десио се несрећан случај и двоструки прелом ноге нашег фудбалера Михаила Лончара у 15. минуту меча, који је смјештен у Општој болници Беране и сјутра га чека тешка операција. Умјесто да тренер и руководство ОФК Титограда питају за здравствено стање нашег фудбалера којег је повриједио фудбалер ОФК Титограда, наравно ненамјерно у жару фудбалске борбе, ми од њих добијамо лажи и људске нискости, иза којег се крије њихов тренер болесних амбиција који своје фрустрације неуспјеха преноси и пројектује на младе фудбалере своје екипе, а који наравно нису криви што их је он запао“.


„Додали бисмо још двије чињенице у прилог истини са данашње убедљиве побједе ОФК Беране која има горак укус због тешке повреде нашег фудбалера. У записнику делегата представник ОФК Титограда је написао да је утакмица била одлично организована, и да су делегати и судијска тројка врхунски обавили свој посао. И још један детаљ којем је присуствовао и члан управ ОФК Титограда Ђорђе Делевић био је свједок да се у комбију фудбалера ОФК Титограда пронађене двије украдене лопте ОФК Беране. Нјегова кратка реченица говори све о тренеру Шћепановићу – „стидим се“.

„Јер, како каже стара народно пословица – ‘ко лаже тај и краде’. Побједу посвећујемо нашем фудбалеру Михаилу Лончару и желимо му успјешну операцију и брз опоравак“, каже се у саопштењу.

Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial