Berancima krivična i prekršajna prijava zbog marihuane

FOTO: elconfidenciaL

Policija u Beranama podnijela je prekršajnu prijavu protiv Z.D. (23) iz tog grada zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe opojnih droga, a krivičnu priajvu protiv A.S. (26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Beranska policija je 11. januara na aerodromskoj pisti zatekla Z.D. iz Berana kako konzumira tzv. džoint, dok se nalazio u društvu sa D.Đ. (40) iz Berana, kod kojeg je pronađena jedan tableta sa liste opijata. Pregedom terena policija je pronašla odbačeno pvc pakovanje sa sadržajem tamnozelene materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana – kazali su iz Uprave policije.

Prema njihovim riječima, kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z.D. marihuanu kupio od lica A.S. iz Berana.

– Od njega su prikupljenja obavještenja i izvršen je pregled na jednoj napuštenoj lokaciji gdje je pronađena manja količina marihuane za koju se sumnja da pripada A.S. O svim preduzetim radnjama je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv A.S. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga – dodali su iz Uprave policije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest