Беране:Сервисне информације

У Беранама се  данас очекује  претежно сунчано вријеме.Дуваће  повремено умјерен до појачан, понегдје краткотрајно на ударе и јак, сјевероисточни и источни вјетар. Према прогнози метеоролога највиша дневна температура ваздуха достизаће  18 степени. Прољеће и лијепо вријеме вратило је у Беране пар рода, који се смјестио у гнијездо у беранској Полимској улици. Навикли на ове станаре, вјеснике пролећа, грађани Берана су их са нестрпљењем очекивали.

У већем дијелу земље саобраћа се по сувим  коловозима. Видљивост је углавном добра.  Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на појаву ситнијих одрона.  Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу и поштовање правила саобраћаја.

Национално координационо тијело за борбу против заразних болести је донијело одлуку о забрани уласка странцима, осим странцима са сталним или привременим боравком у Црној Гори и странцима који управљају моторним возилима којима се обавља промет робе.

Забрањен је превоз више од двије одрасле особе у путничком моторном возилу у исто вријеме.

Забрана путничког међуградског саобраћаја, осим за путничка моторна возила којима се врше дјелатности битне за промет роба, снабдијевање и доставу љекова, хитну медицинску помоћ, комуналне дјелатности, снабдијевање горивом и електричном енергијом, превоз запослених, превоз лица која су боравила ван мјеста боравка, односно пребивалишта, ради повратка у то мјесто

У протекла 24 сата у нашој земљи догодиле су се 4   саобраћајне  незгоде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest