Бившег полицајаца Вука Вуковића и његовог брата напали службеници полиције: Назвали их издајницима, а потом се физички обрачунали

Иако су режимски медији пренијели да су Вуковићи напали Драгиће, како сазнаје ИН4С, Драгићи су ти који су започели свађу, обративши се Вуку Вуковићу увредама, „издајниче“, „отпадниче од рода“.

Вук Вуковић

Браћа Драгић Милинко и Војимир, један службеник полиције а други службеник УИКС-а, напали су јуче бившег полицајца Вука Вуковића и његовог брата у једној кафани на Жабљаку.

Иако су режимски медији пренијели да су Вуковићи напали Драгиће, како сазнаје ИН4С, Драгићи су ти који су започели свађу, обративши се Вуку Вуковићу псовкама и увредама, „издајниче“, „отпадниче од рода“.

„Мој брат и ја смо ушли у један локал, кад смо видјели браћу Драгић. Ја сам пришао да им се јавим, кад су они почели са увредама, и казали ми да сам издајник, и отпадник од рода“, казао је за ИН4С Вук Вуковић.

Он је додао, да су Драгићи потом насрнули на њих, те да су због тога били принуђени да се бране. Према казивању Вуковића, браћа Драгић која су иначе родом из Шавника, носили су мајице са натписом „За право част и слободу Црне Горе.

„Ми смо, желећи да избјегнемо сваки сукоб али су Драгићи изашли из локала за нама. При том су позвали и „подршку“, каже наш саговорник.

Очевидци догађаја су истакли да је један од момака који је дошао да „помогне“ браћи Драгић носио и пиштољ.

„Ми смо се бранили од напада Драгића, ниједном нијесмо први кренули ка њима“, нагласио је Вуковић, и додао да за то постоји више свједока.

Жабљачка полиција утврђује ко је одговоран за инцидент.

Подсјетимо, бивши полицајац Вук Вуковић, је скинуо полицијску униформу, након бруталне силе службеника полиције према грађанима. На литији у јуну, у Будви, Вуковић је носио крст.

Он је тада за ИН4С, казао да не жели да „ратује“ против Цркве.

„Сваком полицајцу обавеза је да чува и штити свој народ, да интереси појединца не смију да баце мрљу на часни позив полицајца. Зато вјерујем, да ће се све моје колеге водити тиме и да неће дозволити да их било ко скрене с тог пута, казао је Вуковић раније за ИН4С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *