BOGDANA RAŽNATOVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Veljko došao po suprugu i bebu (VIDEO)

Bogdana je danas napustila porodilište, a Veljko je došao po nju i bebu. Cecina snajka samo četiri dana nakon porođaja izgleda sjajno, a iz bolnice je izašla u krem trenerci dok na licu ima širok osmjeh.

Na pitanje kako je, ona je kratko poručila: „Odlično“, te su ona i Veljko brzo ušli u automobil i krenuli ka porodičnom domu, prenosi Blic.

Pjevačica Ceca Ražnatović je nakon što je dobila drugog unuka rekla da je za snajku spremila poseban poklon.

– Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i djevojčicu, tu bih baš bankrotirala.

Bogdanina majka Danijela objasnila je da će se cijela porodica naći mladim roditeljima i da će na početku biti na relaciji Beograd-Titel.

– Svi ćemo joj pomagati oko bebe, i Željko i Veljko, jedna baba, druga baba, deda, svi ćemo da ga čuvamo. Beba će za početak biti na relaciji Titel – Beograd. Malo kod nas, malo kod njih. Bože zdravlja biće još djece, ali tek se porodila, polako… Ne bi bilo loše da poslije četiri unuka dobijemo i unuku, dobro bi nam došla jedna devojčica. Kako bude, samo nek je živo i zdravo – rekla je Bogdanina majka Danijela Rodić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest