Боjси из Mућки поднео захтев за држављанство Србиjе

Британски глумац Џон Чалис коjи jе тумачио улогу чувеног Боjсиjа у култноj сериjи Mућке званично jе поднео захтев за приjем у држављанство Републике Србиjе, саопштио jе данас заменик градоначелника Београда Горан Весић. Kако jе обjаснио, захтев, поднет у амбасади Србиjе у Лондону, већ се налази у Београду и када се заврше све процедуре Влада ће о њему гласати.

Фото: Printscreen/facebook

Заменик градоначелника Београда, Горан Весић jе на свом феjсбук налогу „открио таjну“ фотографиjе коjу jе Чалис обjавио на друштвеним мрежама, а на коjоj jе његов црни „мерцедес“, на чиjим таблицама пише „Србиjа“.

Фото: Printscreen/facebook

„Многи су се у Србији обрадовали фотографијом коју је британски глумац Џон Чалис који је тумачио улогу чувеног Бојсија у култној серији Мућке објавио на друштвеним мрежама. Како и не би, када је на фотографији Џонов црни „мерцедес“, на чијим таблицама пише „Србија“. Време је да откријем тајну како је слика настала. Фотографија је настала прошле недеље испред Амбасаде Србије у Лондону. Пре тога је Џон Чалис званично поднео захтев за пријем у држављанство Републике Србије! У амбасади Србије г. Чалиса примила је амбасадорка Србије у Уједињеном краљевству Александра Јоксимовић. Имао сам ту част да у име Града Београда потпишем препоруку Града Београда да Бојси постане српски држављанин. Није било лако побројати на једној страници шта је Бојси учинио на промоцији Србије и Београда посебно у Великој Британији где је веома познат и популаран. Председница Владе Репиблике Ана Брнабић подржала је идеју да Бојси постане српски држављанин. Желим да се посебно захвалим нашем човеку који је одрастао и живи у Лондону Лазару Вуковићу који је најзаслужнији зато што Бојси толико воли Београд и Србију.Бојсијев захтев за држављансво налази се већ у Београду и када се заврше све процедуре Влада ће гласати.Леп је осећај када знате да успешни и популарни људи као што је Џон Чалис желе да буду држављани Србије. Срећан сам јер Бојси постаје и званично Београђанин. Становник нашег града суштински је постао када је снимио филм “Бојси у Београду”.Бојси добродошао кући!Београд побеђује!“- написао је заменик градоначелника Београда Весић на свом „Facebook“ профилу.

Извор: Танјуг

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest