Боксери без виза за ОИ

Драшковић:Изљубићу функционере…

Боксерска репрезентација Црне Горе вратила се са олимпијских квалификација из Лондона без борбе.  Боксерски Будве Тамари Радуновић и боксеру Подгорице Стефану Савковићу олимпијски сан одузео је немар Боксерског савеза на чијем је челу Блажо Шарановић, функцијама претрпани члан главног одбора ДПС.

Селектор Бошко Драшковић поручио је са аеродрома у Београду, на повратку у Црну Гору, да су квалификације за наш тим завршене неуспјешно.

„Ево нас на путу кући и ко зна шта нас тамо чека. Вјероватно контроле, прегледи на Корона вирус. Да смо бар имали прилику да се боримо и изборимо ОИ визе, ни пола јада, прихватио бих без проблема изолацију. Овако, ако се покаже да имам Корона вирус, преостаје ми да изгрлим и изљубим црногорске спортске функционере, па заједнички, шта коме Бог да“, казао је селектор на аеродрому у Београду.

Боксери су одавно незадовољни руковођењем Шарановића а извјештај Инспектора за спорт је показао оправданост тог незадовољства. Ипак, Министар Јановић се због политичке снаге директора Управе за имовину оглушио о закон и дао је подршку и новац из буџета на располагање Шарановићу.

One thought on “Боксери без виза за ОИ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest