Божовић: “Вијести” крећу у офанзиву, чине све да спријече улазак лидера ДФ-а у Владу!

Посланица Демократског фронта у Скупштини Јелена Божовић поручује да су из концерна “Вијести” кренули у оганзиву и да чине све да спријече улазак лидера Демократског фронта у Владу.

,,Вијести” крећу у офанзиву. Ангажована је цијела војска разних аналитичара, ,,синтетичара” политичара и новинара из земље и региона са циљем да се Андрија Мандић и лидери Демократског фронта представе као непожељни чланови могуће нове реконструисане Владе, на још бруталнији начин него што су то радили прије формирања ове Владе”, сматра она.

“Једна екипа малог броја људи које представљају три посланика у парламенту радо би да креирају односе у другим партијама, посебно су ради да кадрирају у Демократском фронту и процјењују ко треба да буде лидер, ко предсједник, и ко може, а ко не да буде члан Владе”, истиче Божовић.

Она сматра да Нова српска демократија као најјача странка и Демократски фронт као најјача коалиција у новој власти којој су грађани дали повјерење на изборима имају партијску и коалициону структуру.

“Нико други ван те структуре не може и нема право да се мијеша и доноси одлуке. Ко има проблем то да прихвати нека прво преиспита себе. Ничије непримјерене и политички некоректне уцјене нећемо да трпимо, а то смо показали годинама и деценијама уназад”, закључила је Божовић.

One thought on “Божовић: “Вијести” крећу у офанзиву, чине све да спријече улазак лидера ДФ-а у Владу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest