Ћаловић Марковић о додјели станова: Праксу ДПС-а наставиле су и Абазовићева и Кривокапићева Влада

Директорица МАНС-а Вања Ћаловић Марковић казала је вечерас у емисији „Начисто“ на ТВ Вијести да су праксу додјеле станова и политику ДПС-а наставиле и Влада Дритана Абазовића, а да се тога досјетила и Влада Здравка Кривокапића.

– Влада је поред свих проблема у којима се држава налази у првих 100 дана рада међу приоритетима предложила чланове комисије. Влада је покушала да настави стару праксу. Није се само Влада Абазовића нажалост досјетила да настави са праксом ДПС-а, него и Влада Кривокапића се била досјетила- казала је она. 

Ћаловић Марковић је казала да је „скептична“.

– Првенствено јер ова Влада ово питање није требала да стави на дневни ред на овај начин. Премијер док је био на челу Савјета за борбу против високе корупције препоручио да ова одлука буде ревидирана и да док не буду дефинисани критеријуми- навела је Ћаловић Марковић.

Додала је и да та одлука никада није требала да буде на дневном реду ове Владе.

– Ако се већ нашла на дневном реду морала је да буде промијењена на начин да не укључује рецимо представника Кабинета предсједника, а поготово појединце као што је Пешић која је добила и стан и кредит од исте комисије- поручила је Ћаловић Марковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest