Царевић: Новаче, Будва је уз тебе, јак си и побиједићеш

Група грађана БУ2 окупила се код Вељих врата испред Старог града у знак подршке прослављеном тенисеру и, како истичу, почасном грађанину Будве Новаку Ђоковићу, а поводом дешавања око његовог уласка у Аустралију. Скуп је подржао и предсједник Општине Будва Марко Царевић.

Фото: РТВ Вудва

“Нико од нас се није надао да ће Новак Божић дочекати у притвору. Нажалост он је тамо, али ми смо уз њега и ви сте уз њега, зато још једном Новаче желим да ти поручим ти си наш почасни грађанин и знамо ко си ти и управо због тога што си они се боје, али си исписао историју и Мелбурн ће говорити о теби докле год постоји. Постао си проблем за многе само зато што си свој, зато те и волимо, зато смо уз тебе. Онај ко је ударио на тебе ће изгубити, знам да си јак и побиједићеш на турниру, поставићеш свјетски рекорд једини који ти још фали и остаћеш у историји потпуно непобједив као што си на терену. Будва је уз тебе”, поручио је Царевић са протеста подршке Новаку Ђоковићу.

Организатори скупа подсјећају да је Ђоковић добио визу за улазак по истом принципу као још четири невакцинисана тенисера која учествују на Аустралиан Опен-у.

“Али му је накнадно боравак у тој земљи ускраћен што је довело у питање мотиве за овакав третман према Новаку Ђоковићу”, навели су у саопштењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest