Царевић: Ковачевић је кандидат вриједан сваког гласа; позивам све грађане Никшића да 14. марта масовно изађу на изборе

Каже да је чврсто увјерен у побједу, али права борба за Никшић предстоји тек послије 14.03 када град који је некада био индустријски центар Црне Горе треба опет подићи из пепела

са састанка

Данашња посјета носиоца листе “За будућност Никшића“ Будви Марка Ковачевића је ново поглавље у кампањи за предстојеће изборе који су за све нас више од обичних локалних избора и које са великом пажњом овдје у Будви пратимо. То је саопштено из кабинета предсједника Општине Будва Марка Бата Царевића.

„За нас је то потврда резултата од 30.8 и увјерен сам да ће коалиција коју предводи господин Ковачевић остварити историјски резултат те да ћемо добити и другог предсједника једне велике и значајне општине из редова Демократског Фронта, тачније Нове Српске Демократије“, истакао је Царевић.

Истиче да је јасно да задатак није нимало једноставан, али подсјећа да је у Будви два пута побијеђен ДПС, те да је  увјерен да ће тако бити у Никшићу.

„Велико је задовољство што се пламен слободе који смо запалили у Будви распламсао читавом Црном Гором и што ће, увјерен сам након 14. марта, Никшић повратити репутацију слободног града. Грађани Никшића су увијек били на бранику слободе када је требало и нема никакве сумње да ће тако бити и овога пута. Зато позивам све грађане Никшића да масовно изађу на изборе јер је сваки глас важан и ми се не смијемо опуштати све док у потпуности не развластимо ДПС“, навео је Царевић.

Каже да је чврсто увјерен у побједу, али права борба за Никшић предстоји тек послије 14.03 када град који је некада био индустријски центар Црне Горе треба опет подићи из пепела.

„Као што су Никшићани чврсто и одлучно из недјеље у недјељу поручивали да не дају своје светиње јер је вјера њихова јача од свих непријатеља, са истом таквом одлучношћу и храброшћу се треба изборити са незапосленошћу, отварањем нових радних мјеста, смањивању социјалног јаза и вратити граду сјај који је некада имао“, истакао је.

Додаје, да смтра да је Ковачевић кандидат вриједан сваког гласа, јер је својом личном храброшћу увијек био тамо гдје треба било да се ради о заштити слабијих и обесправљених, било да је у питању одбрана националног српског идентитета.

„Зато вас позивам да свој глас дате човјеку који је млад по годинама али никако млад по свом опозиционом стажу и искуству и који се укључио у политику једне српске, тада опозиционе партије, када је то мало ко смио. Тим који је окупљен око наше изборне изборне листе гарант је да ће Никшићани добити одговорну, демократску и поштену управу која ће радити у интересу грађана и развоја града. Зато још једном позивам све грађане Никшића да 14. марта масовно изађу на изборе и свој глас дају коалицији “За будућност Никшића“. ДПС мора постати политичка прошлост да би Никшић добио шансу за будућност„, закључио је Царевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *