ЧЕСТИТКА МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА

Вријеме читања < 1 минут

(23. мај 2020.)

          Предсједник ДНП-а, Милан Кнежевић, у име свих чланова и симпатизера Партије, као и у своје име, поводом Рамазанског Бајрама упућује најискреније честитке реису Исламске заједнице у Црној Гори, Рифату Фејзићу, као и свим припадницима исламске вјероисповијести.

          Указујући на универзалне вриједности Рамазанског Бајрама, као једног од два највећа исламска празника, који се прославља након једномјесечног рамазанског поста, духовних и физичких одрицања, Кнежевић је увјерен да Црна Гора и даље треба да остане свијетли примјер хармоније и суживота на нашим и ширим просторима.

По истом основу Кнежевић истиче да основи Ислама подразумијевају искрено и пуно разумијевање и за туђе невоље, посебно за прогоне на вјерској основи, уз угрожавање људских права и слобода. Зато је дубоко увјерен да ниједан честити припадник исламске вјероисповијести данас у Црној Гори не гледа добронамјерно на репресивне мјере, које режим отворено и примитивно спроводи над Митрополијом црногорско приморском и православним вјерницима, на шта већ реагују многи слободољубиви припадници свих вјера и нација у Црној Гори и свијету.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest