Црна Гора и Србија: Договорено континуирано снабдјевање пољопривредно-прехрамбеним производима

Представници министарстава пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе и Србије договорили су конкретне кораке у циљу обезбјеђивања континуитета снабдијевања и цјеновне конкурентности пољопривредно-прехрамбених производа

Фото: Министарство пољопривреде

Представници министарстава пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе и Србије договорили су конкретне кораке у циљу обезбјеђивања континуитета снабдијевања и цјеновне конкурентности пољопривредно-прехрамбених производа.

Генерални директор Директората за пољопривреду, Мирослав Цимбаљевић је током радне посјете Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије одржао низ састанака на којима су договорени конкретни кораци.

– Посјета представља наставак и спровођење договора након сусрета потпредсједника Владе и министра пољопривреде, шумарства и водопривреде, Владимира Јоковића са потпредсједником Владе и министром пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије Браниславом Недимовићем- наводи се у саопштењу.

Цимбаљевић се срео са помоћницом министра Ведраном Илић, гдје су договорени конкретни кораци и имплементација договора која је била на нивоу министара.

Такође, организован је и састанак са директором Управе за земљиште Бранком Лакићем, током којег су разматране могућности и предочени конкретни модели када је у питању сарадња и имплементација добрих пракси које су заступљене у Министарству пољопривреде Србије, које би се могле преузети и реализовати у Црној Гори.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest