Даниловић: Нико у „српском и руском свијету“ није могао тако ујединити један народни покрет против себе као Мило Ђукановић

Све се морало догодити без жртве, признања и покајања. Морало је, ваљда, јер њих и њима сличне не обавезују чињенице и закон политичке гравитације – пада се углавном на дупе али и наглавачке када дупету дојади

Горан Даниловић

И представници међународне зајенице били су забринути за вјерске слободе умјесто да препознају СПЦ као алатку малигног утицаја на европске вриједности.

Ове ријечи Мила Ђукановића најбоље свједоче безобзирност којом је водио стару и којом ће водити „нову“ политику – написао је на свом Фејсбук профилу лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић и додао:

То је ново прокопавање старих ровова мржње.“

Човјек не жели да види како је управо он објавио рат цијелом једном народу, како је злокобним инжењерингом хтио да у блиц кригу преваспита и „удави“ велики дио православне и вјерујуће већине у Црне Горе – наводи Даниловић.

По Даниловићевим ријечима, за Ђукановића су кривци они који су пружили отпор лудачкој политици, они које у властитој земљи у континуитету, управо он проглашава изданицима, квислинзима и петом колоном.

Нико у „српском и руском свијету“ није могао тако ујединити један народни покрет против себе као Мило Ђукановић„, саопштио је лидер УЦГ и додао:

„Нико у историји Црне Горе није на тој матрици водио политику, а да је политички преживио. И није проблем што је покушао и „добио по носу“ него што не одустаје.“

Даниловић сматра да је проблем што дрско и лажаво сели одговорност на измишљене непријатеље и у другом кругу на своје партијске сараднике по дубини и ширини.

„А, управо они су беспоговорно личили на њега, свог политичког оца и господара.“

Једини губитник и то по заслуженој правди је Ђукановић лично.

„Узалудна је подршка госпође Латинке Перовић јер и једно и друго живе у лажним идеолошким измаглицама, у лажном увјерењу да је свијет морао личити на њих, а да су они само страдали као невини стратези општег добра. Све се морало догодити без жртве, признања и покајања. Морало је, ваљда, јер њих и њима сличне не обавезују чињенице и закон политичке гравитације – пада се углавном на дупе али и наглавачке када дупету дојади„, закључио је лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић.

One thought on “Даниловић: Нико у „српском и руском свијету“ није могао тако ујединити један народни покрет против себе као Мило Ђукановић

  1. Ovaj se bre osjeća Rusom ( Нико у „српском и руском свијету“). Koji komunista. A i nije to krio ni u javnim nastupima. Briga nas za Ruse i Amerikance i ostale. Kad će jednom da narod shvati da je jedini prirodni spoj – Crna Gora i Srbija, jedan su te isti narod. 80 % stanovništva Srbije je iz Crne Gore.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *