Давидовић оснива Народни покрет Црне Горе: Све ће бити познато данас

Бизнисмен и велики добротвор Српске православне цркве, Миодраг Дака Давидовић, оснива политичку партију под називом Народни покрет Црне Горе. Давидовић је Дану потврдио да је тачна информација о оснивању странке, али није желио да саопштава више детаља

Бизнисмен и велики добротвор Српске православне цркве, Миодраг Дака Давидовић, оснива политичку партију под називом Народни покрет Црне Горе. Давидовић је Дану потврдио да је тачна информација о оснивању странке, али није желио да саопштава више детаља.

Све ће бити познато данас”, рекао је Давидовић.

Наиме, Давидовић би то требало да објави данас испред манастира Светог Саве на Голији, гдје ће бити црквена служба на дан Светог Архангела Михаила. Какав ће бити скуп још није извјесно због мјера НКТ-а и забране путовања измеђуопштина.

Међу високим функционерима партије би, како је синоћ објавио портал Вијести, требало да буде и некадашњи посланик и функционер Социјалистичке народне партије Александар Саша Дамјановић. На позиве Дана да прокоментарише ову информацију, Дамјановић синоћ није одговарао.

One thought on “Давидовић оснива Народни покрет Црне Горе: Све ће бити познато данас

  1. Neka objasni narodu odakle mu tolike pare, uz uvažavanje što dio tog bogatstva daje našoj crkvi, tako i treba, ali bi trebao i da bude zadužbinar i u drugom, značajnom za narod, kao nekadašnji bogataši u Srbiji. Odakle novac njemu i sličnim? Da li on nešto pametniji, sposobniji od ostalih, onih poštenih? Neka nam neki od ekonomskih stručnjaka to objasni ili on sam, pa neka osnuje i kinesku radničku partiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial