Давидовић поновио да ће у партији бити кандидати за министре: Нису обавијештени или то још не знају они који мисле да све знају

Бизнисмен Миодраг Дака Давидовић поновио је да ће у партији Народни покрет Црне Горе бити кандидати за министре мандатара за састав нове Владе

Миодраг Дака Давидовић

Бизнисмен Миодраг Дака Давидовић поновио је да ће у партији Народни покрет Црне Горе бити кандидати за министре мандатара за састав нове Владе.

Министри су већ у партији, само можда још нису обавијештени или то још увијек не знају они који мисле да све знају. Можда касни телеграм или сателит није пустио сигнал”, наводи се у реаговању Давидовића.

Из службе за односе са јавношћу мандатара за састав нове Владе Здравка Кривокапића раније је саопштено “да ни мандатар за састав нове Владе Црне Горе, нити један кандидат за министра у будућој Влади нијесу чланови политичких партија, нити ће то бити”.

Давидовић је претходно објавио да оснива политичку партију и да ће њени чланови, између осталих, бити “и неки од кандидата за министре за Владу Црне Горе”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial