Демократе: Колашинци на привременом гласању у Мојковцу – нови „адут“ ДПС-а

Вријеме читања 2 минута

Има и лица са криминалном прошлошћу а и садашњошћу. Међу познатијим “новим Мојковчанима” су рецимо Брауновић Михаило, Токовић Алмир, Дрљевић Милан и Токовић Шефко

Нови Мојковчани

Да је криминогени ДПС организација неспособна и невољна за било какву трансформацију у политички субјект који би се бавио политиком на законит и демократски начин то одавно зна свако у Црној Гори, оцјењују из Општинског одбора Демократа Мојковац.

У прилог томе, кажу они, ових дана говоре и њихове предизборне активности у Мојковцу гдје су за гласање масовно ангажовани такозвани “нови Мојковчани” који би према намјери ДПС-а требали ову квазипартију да спасе убједљивог изборног пораза.

„Од тих, већ чувених “нових Мојковчана” – који би дакле Мојковац требало да спасе воље Мојковчана – многи су познати активисти или синови колашинских функционера ДПС-а који живе и раде у Колашину, што одлично знају сви Колашинци и Мојковчани, а има и лица са криминалном прошлошћу а и садашњошћу. Међу познатијим “новим Мојковчанима” су рецимо Брауновић Михаило, Токовић Алмир, Дрљевић Милан и Токовић Шефко.

Овим “Мојковчанима” осим што су истакнути дугогодишњи активисти ДПС-а заједничко је још што су – Колашинци! Колашинци на привременом гласању у Мојковцу. Послодавац – зна се!

На фотографијама видимо Колашинце Алмира и Шефка Токовића, као и Милана Дрљевића, који су сада “нови Мојковчани” о чему свједочи и приложена фотографија странице бирачког списка.

Све по списку

Овакви примјери које Црна Гора живи и препознаје свакодневно су уједно и најбоља порука свим онима који данас услед заглушујуће медијске халабуке и политикантске граје која за циљ има испирање мозга лако заборављају да од организације која деценијама изиграва изборну вољу грађана, краде изборе, притиска, уцјењује, која је девастирала државу и привреду тешко да ико добронамјеран било шта друго и може очекивати.

Ово је једноставно систем вриједности, непроправљиви, деценијама увјежбавани начин дјеловања ДПС-а и то је непорецива чињеница с којом се може суочити на само један начин: убједљивом изборном побједом која осликава вољу слободних грађана.“, закључили су.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest