Демократе Спајићу: Не мијешајте Бечића у ваше игре и не стављајте нас у исти кош са Абазовићем

Фото: Поглед

Пошто је бивши министар финансија Милојко Спајић саопштио да је на сличан начин као са премијером Дританом Абазовићем, „само присније“ разговарао са лидером Демократа Алексом Бечићем, реаговали су из Бечићеве партије

Из Демократа су поручили Спајићу да Алексу Бечића не мијеша у његове игре и да не ставља Демократе у исти кош, правећи неумјесне паралеле, са неуставним премијером.

„Ви знате да ми то ни са чим нијесмо заслужили. Имајте на уму да смо Вас у Влади несебично подржавали да радите у интересу грађана, те да не можемо ми и они који су Вас срушили бити исто, а ни слично“, поручили су из Демократа Спајићу.

Фотографија бившег министра финансија са премијером Дританом Абазовићем од јуче је у жижи јавности, а друштвене мреже су буквално горјеле пошто се јавио и бивши премијер Здравко Кривокапић, коме је фотографија највише засметала.

Спајић је сада на друштвеној мрежи Фејсбук током једне преписке открио да му је тим Абазовићевих сарадника први понудио да сједне са њима на кафу, док је био у пролазу према Рисну.

„Исто сам се са Алексом Бечићем видио прије пар седмица и много присније причао размишљајући и о предизборној коалицији“, казао је Спајић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest