ДФ Будва: Чега се пристојан свијет стиди – тиме се ДПС поноси

Наравно да ћемо као слободни грађани присуствовати свакој литији коју организује наша Српска Православна Црква

Партијска пискарала ДПС ових дана показују огромну дозу ароганције и мањак стида. Додуше показују и да их је страх од само једног човјека којег покушавају дискредитовати на све начине – Марка Бата Царевића називајући га “Његош из Будве“.

Партијска пискарала мисле да се замјеном теза преко ноћи може заборавити њихов страначки идеолог са надимком “Филозоф из Грбља“ који се налази у Београду и тренутно је недоступан органима гоњења које контролише такође партијска батина ДПС, казали си из Демократског фронта и додали:

У држави коју сте беатификовали, постоји само један фашизам – ваш. И шта год урадили ви то не можете замаскирати. Фашизам је када прогањате и хапсите политичке неистомишљенике, када се партија поистовјети са државом, када пендрецима и дугим цијевима дисциплинујете грађане, багерима идете на цркве и манастире, када у мрклом мраку под полицијском опсадом и окупацијом усвајате противуставни закон којим рушите Српску Православну Цркву и када политичком корупцијом прекрајате изборну вољу.

За разлику од вас, који се користите историјским фалсификатима, ми се поносимо Његошем – и ако мислите да некога можете увриједити поређењем са најславнијим мислиоцем којег је Црна Гора имала – онда то више говори о вама, вашем недораслом поимању историје и Црне Горе, наводе у ДФ-у

Заиста нам је драго да вам је Марко Царевић постао ноћна мора, јер ни једно саопштење у посљедњих седам дана не можете срочити а да га не споменете, и обећавамо потрудићемо се да тако и остане. И наравно да ћемо као слободни грађани присуствовати свакој литији коју организује наша Српска Православна Црква. Наглашавамо ово слободни, јер је то појам који ви оковани ретроградном свијешћу и мрачни колико људска душа може бити, уваљани у блато политике која у континуитету 30 година разара биће Црне Горе, тешко можете разумјети.

Умјесто да се бавите литијама – бавите се оним за шта чланове ваше странке, а који сједе у Влади Црне Горе, грађани плаћају – економским колапсом до којег сте нас довели пљачкашким приватизацијама, промашеним инвестицијама, кинеским кредитима и општим лоповлуком по којем сте препознати.

И да закључимо, чега се пристојан свијет стиди – тиме се ДПС поноси, стоји у саопштењу ДФ-а

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest