ДФ Будва: ДПС партија у стечају мораће да се навикне на нову Црну Гору

„Након што су искористили све расположиве ресурсе силе и пендрека одлучили су се да пробају да свој губитнички имиџ замаскирају лошим саопштењима која би у уређеном друштву неко и узимао за озбиљно, да их не потписује криминална организација чији ће рад ускоро бити под лупом истражних органа  и у Будви али и на државном нивоу“, наводе из ДФ Будва.

Са данашње конференције за медије

Локални огранак губитничке партије Демократске партије социјалиста (ДПС)  још увијек не може да се опорави од катастрофалног пораза који је доживио у Будви, саопштили су из Демократског фронта Будва.

Након што су искористили све расположиве ресурсе силе и пендрека одлучили су се да пробају да свој губитнички имиџ замаскирају лошим саопштењима која би у уређеном друштву неко и узимао за озбиљно, да их не потписује криминална организација чији ће рад ускоро бити под лупом истражних органа  и у Будви али и на државном нивоу„, наводе из ДФ Будва.

Заиста је смијешно, кажу, уопште коментарисати пискарања једне погубљене партијске групе која још увијек не схвата да је њихово вријеме прошло, а прошло је не зато што су добро радили већ зато што су ојадили овај град и државу за баснословне цифре.

„Са друге стране, квалификације господина Ивановића су добро познате већини наших суграђана и зато смо сигурни да су јефтини политички напади који долазе од ОКГ д.о.о у стечају представљају додатну потврду да је на челу локалног предузећа изабрана права особа. Ми немамо потребу да од вас господо губитници правдамо наш избор, али због шире јавности, желимо да истакнемо да се ради о личности која је своје компетенције доказала радећи у интересу грађана Будве и Бечића о чему свједоче бројни инфратсруктурни пријекти који су релаизовани у мандату Ивановића као предсједника
Савјета  те мјесне заједнице“, саопштио је ДФ.

Осим тога, ради се, кажу, о успјешном дугогодишњем предузетнику који прије свега и изнад свега посједује људске и моралне квалитете.

„То што ДПС не разумије ове квалитете није ниста ново јер су њихови кадрови “ екперти” по моделу укради, присили и владај. Тако су недавно украли одборнички мандат са листе ДФ, извршили политичку корупцију и уз помоћ полицијских и параполицијских јединица извршили локални  државни удар„, појашњава ДФ.

Према њиховим ријечима, грађани су на изборима одредили свакоме мјеру, а мјера ДПС је да се више ништа не питају нити одлучују о судбини нашег града а ни Црне Горе на општу корист свих грађана.

„Умјесто што покушавају да обмањујући себе обману и друге, предлажемо им да припреме своје одбране јер ће врло брзо одговарати пред законом и независним институцијама  за све лоше што су урадили. А да ће бити тако потврдили су данас И они који су у паничном пресу И званично почели да напуштају брод који тоне, окрећући и јавно леђа неприкосновеним владарима из сијенке који су својим родбинским везама држали ову државу и њене грађане у мраку“, каже ДФ и додају:

„Знамо да је онима који никада у животу нису зарадили поштено плату тешко да се прилагоде позицији  губитника, али поручујемо вам из Будве врло јасно: ово је нека
нова Црна Гора на коју ћете морати да се навикнете“, закључили су.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial