ДФ Будва: Грађани Будве одлично знају ко су лопови а ко ради поштено

Након званичног отварања љетње туристичје сезоне, док се из даљине дивио свечаности, Милан Тичић покушава да излијечи своје фрустрације И комплексе тако што напада Демократски Фронт и наравно предсједника Царевић, трудећи се да изађе из ауре сопствене небитности и себи да значају. Колико је то карикатуралан покушај најбоље доказује чињеница да помен његовог имена у политичком контексту изазива подсмијех код свих грађана Будве јер се исти дави у сопственој инфериорности и никако не успијева да проплива у политичким водама.

С обзиром да се комплетан интервију односи на ДФ, Тичић јасно даје до знања ко је њему и његовој организованој криминалној групи ДПС-у највећи противник и то је једино у чему смо сагласни са њим. ДФ успјешно ради на демонтирању ОКГ и од првог дана наше снаге су усмјерене ка томе, па нас уопште не чуди што Тичић у име ДПС-а нуди овако јавно мањинску подршку онима за које сматрају да заједно дијеле “европске вриједности”, притом позивајући се на партнере из Брисела и Вашингтона који већ годинама издају негативна мишљења по питању корупције чију песронификацију представљају челни људи његове партије у стечају.

Тичићу, није европска вриједност када склопите уговор са правоснажно осуђеним члановима ОКГ-а, по којем Вам дају стан који Општина Будва плаћа читавих 200 000€, а да притом за то нису буџетом предвиђена средства нити је донијета Скупштинска одлука, већ се ради о непосредној погодби која наравно, по свој прилици одише високом корупцијом и незаконита је у сваком смислу.

Како сама Општина, тако и сва њена предузећа раде у најбољем интересу грађана, за разлику од времена када је Ваш ДПС вршио власт па су се на рачин тих истих предузећа куповале справе за теретане у приватним хотелима, по неколико сетова гума различитих димензија за једно службено возило, авионске карте за читаве породице, торбе у бутицима по Италији, шампањци по хотелским собама широм Европе, вечере од пар хиљада евра, путовања широм свијета са својим друштвом, гориво за службена и приватна возила, са напоменом да је главна дестинација за већину овога наведеног био тај ДПС-у мрски Београд. Па кад вам је исти досадио окренули сте се Дубаиу одакле се грађанима Црне Горе спрдате из станова које сте купили малверзацијама од WТЕ до КАП-а, Телекома, Лименке, Електропривреде итд, башкарећи се у леопардовој кожи и намјештају од крокодилске коже. Кад неко из ДПС спочитава некоме скупоћу и раскош то је исто када ратни злочинац прича о људским правима.

Враћајући преко 50 милиона евра дуга који нам је оставила организована криминална група, на чијем сте Ви челу сад, показали смо која је основна разлика између нас. Још боље смо то показали низом инвестиционих активности у виду бројних дјечијих игралишта, булевара, кружних токова, улица, реновираним културним, здравственим и просвјетним институцијама и све то без кршења законских прописа, на јавном тендеру и без једног јединог цента преко оног што је уговорено. Нису грађани Будве заборавили како сте ви склапали послове по принципу да се изабере “најповољнији” извођач, па се накнадо склапају по 5-6 анекса уговора, па се вриједнос радова повећа за 300%.

Ако већ тврдите да сте посвећени исправљању сопствених грешака, почните од себе па за почетак вратите Општини Будва 200 000 евра које су послужиле за незаконито рјешавање “стамбеног питања” а онда позовите васе партијске другове да свједоче у поступку пљачке вијека “WТЕ” И саопште нам ко је све и колико крао од оних 100 миилона еура које нам траже у арбитражном поступку.

Ваш ДПС од толике похлепе и охолости није успио да отвори Дневни центар за дјецу и омладину ометену у развоју, а годинама сте то обећавали управо њиховим родителима.

Управо ова власт је реализовала тај пројекат и једина смо Општина у Црној Цори која те услуге пружа потпуно бесплатно. Могли би ми овако у недоглед да набрајамо сва непочинства која је починила ОКГ ДПС јер томе нема краја али смо заузети планирањем даљег развоја наше Општине.

Што се тиче туристичке сезоне, најбоље Вас демантују званични подаци по којима Општина Будва обара све рекорде и то управо од кад је на њеном челу предсједник Марко Царевић, којег није ни чудо што мрзите јер је са 42 % освојених гласова на претходним изборима демонтирао организовану криминалну групу звану ДПС и на задовољство грађана Будве исту трајно послао у прошлост.

Милане Тичићу, цијела Будва зна да Ви не знате ни слова да убодете а камоли сапоштење за јавност да напишете и да Вам се иста куцају у Подгорици, па им пренесите да покушај да 100 пута изговорена лаж постаје истина не пролази јер грађани Будве одлично знају ко су лопови, а ко ради поштено И у интересу грађана. Вријеме организованог криминала и корупције односно вријеме ДПС у Будви је одавно прошло И да имате имало стида и људскости свакодневно би сте се извињавали грађанима за сва непочонства И пошасти које сте урадили, а не да вас умјесто тога координатор-имитатор диктатора Андрија Николић и сузавац министарка Сузана Прибиловић из разоноде потписују на саопштења за која и не знате да се пишу. И на крају, ево конкретне понуде, признајте да нисте написали нити једно саопштење и да не стојите иза срамних напада на своје суграђане, и све ће вам бити опроштено.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest