ДФ Будва: Пендрек ефендија Дивановић је поново нашао за сходно да се преко своје партије у стечају у Будви огласи

Једином паштровском изопштенику од свете Православне цркве смета одавање почасти преминулом Патријарху, а како очекивати да овај потрчко Мила Ђукановића, који је заједно са својом партијском хунтом у глуво доба ноћи децембра 2019.подигао руку и дао глас за отимање светиња

Пендрек ефендија Дивановић је поново нашао за сходно да се преко своје партије у стечају у Будви огласи. Једином паштровском изопштенику од свете Православне цркве смета одавање почасти преминулом Патријарху, а како очекивати да овај потрчко Мила Ђукановића, који је заједно са својом партијском хунтом у глуво доба ноћи децембра 2019.подигао руку и дао глас за отимање светиња – наводи се у реаговању ДФ Будва на данашње саопштење Николе Дивановића.

Свјесни чињенице о опасности коју носи пандемија КОВИД19 ми наше побједе нисмо ни славили, док су Дивановићеви покушавали очајнички да своје поразе прикрију комитујући по улицама Подгорице и тако успјешно допринијели неконтролисаном ширењу заразе.

Они наводе да док грађани Будве пажљиво прате смјернице НКТ и поштују их, дотле скупина неких особа блиских ДПС и њиховој пораженој фашистичкој идеологији Секуле Дрљевића прави јавне скупове по Будви забављајући цио регион својим оригиналним, до сада невиђеним, перформансима.

„У својој ароганцији бивши в.д градоначелника у покушају и човјек који ће остати упамћен у Будви као неко ко је у праксу увео окупационе методе управљања градом, дозвољава себи да се спрда са освојеним мандатима коалиције коју је предводио Бато Царевић. Проценти остварени на изборима су јасна и гласна воља већинске Будве и изгледа да је једини проблем што се та воља више не може преко ноћи измјенити и што је та воља вас приковала за опозиционе клупе још доста дуго. У њима ћете остарити, све су прилике јер су вам корупција и организовани криминал основне дјелатности па вас због тога и врећи аграђана ословљава са правим именог “ОКГ” одосно организована криминална група“, поручују из ДФ Будва и додају:

САО Будва се причињава само још вама и неколицини најагресивнијих ваших присталица који никако да изађу из матрикса 1918. Поручујемо вам да је ово XXI вијек и да ћемо се у складу са њим понашати, што се не може рећи за вас који сте окупљени око ОО ДПС у стечају.“

по њиховим ријечима, трагично је што данас лопови и насилници који су ојадили овај град лију крокодилске сузе за нашим грађанима који су изгубили битку са ковидом. Трагично је и то што се лопови представљају као модерне струје у друштву и злоупотребљавају смрт својих суграђана да би писали отужна партијска саопштења.

То само показује колико сте ниско пали и колико вам недостаје елементарног кућног васпитања и поштовања за породице преминулих.

Наравно да предсједник Општине има паметније ствари да ради, и ради их – зато будите без бриге. Срећом по град и грађане Будве – МИ нисмо Ви.

Умјесто да на Дан општине упутите грађанима честитку и пожелите им добро здравље, ви покушавате да јефтино политички профитирате на смрти, што само доказује да сте из фазе политичког шанеризма прешли у фазу политичког морбизма, од чега се пристојном човјеку преврће утроба и не заслужује даљи коментар„, закључили су из ДФ Будва.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial