ДФ: Нико Црној Гори не дира у самосталност и сувереност ако жели добре односе са Србијом

Нико Црној Гори не дира у самосталност и сувереност ако жели добре односе са Србијом, ако жели да пословно и економски сарађује са онима који су нам по крви и свему осталом најближи.

DF

Национално координационо тијело Црне Горе јуче је наставило кампању против Србије у корист ДПС-а и Мила Ђукановића. Тако је Србија једина од земаља са којима се Црна Гора директно граничи стављена на црну листу да се из ње не може ући у Црну Гору нити из Црне Горе отићи тамо. То ограничење се не односи само на онај дио Србије који тренутно контролишу албанске сепаратистичке власти из Приштине са којима је Мило Ђукановић у савршеним пословним, партнерским и родбинским односима, казали су из Демократског фронта и додали:

НКТ је јучерашњим потезом онемогућио све младе људе из Црне Горе,махом православце, Србе и Црногорце, који студирају у Београду, Новом Саду, Нишу или Крагујевцу да дођу у своју земљу, одморе се и окупају на њеном приморју. Онемогућио их је да посјете своје родитеље, родбину, другове и пријатеље. Онемогућио зато што су се дрзнули да по знање оду у Србију, као што су отишли и они својевремено. За то вријеме, сви они из Црне Горе који су своју срећу и прилику потражили код Милових пријатеља из Приштине и Тиране, ових дана, уз негативан тест на Корону, могу слободно и када хоће да дођу и купају се по улцињским плажама и потом се несметано врате у јужни дио Србије који је тренутно окупиран од стране нарко картела чији је Ђукановић слуга или у Албанију која је тутор Миловој Црној Гори, наводе у ДФ-у

Ова врста односа јасно показује дискриминаторско и издајничко дјеловање Ђукановића и НКТ-а као партијске ћелије ДПС-а. То лудило у ком се шаље порука да се морамо окренути трговцима дрогом и људским органима из Приштине и Тиране а не нашој дјеци, браћи и сестрама, најближој родбини из Београда, Новог Сада, Врбаса и других градова пуних људи који су на разне начине везани за Црну Гору, показује колико је режим ДПС-а застранио и колико срља у пропаст у коју жели да поведе и ову земљу и све њене грађане, називајући то самосталношћу и виталним државним интересима. Више него срамно а економски потпуно бескорисно за грађане Црне Горе а веома корисно за трговце дрогом из Подгорице и Приштине.

Нико Црној Гори не дира у самосталност и сувереност ако жели добре односе са Србијом, ако жели да пословно и економски сарађује са онима који су нам по крви и свему осталом најближи. Напротив, то може бити једна од највећих гаранција опстанка и напретка Црне Горе у сваком смислу а користи од тога имаће сви грађани ове земље без обзира ком народу припадају, казали су у ДФ-у и закључили:

Позивамо НКТ да што је прије могуће отвори границу са Србијом и пусти да наша дјеца, браћа и сестре, стричеви, ујаци и остала родбина може да дође код нас у госте и ми код њих. А врло брзо после избора, када дође народна власт на чело Црне Горе, успоставићемо и економску сарадњу која ће бити на корист Црне Горе, Србије и грађана обје земље. Доста је било политике да је Србија за све крива. Вријеме је да радимо и зарађујемо заједно.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest