ДФ: Питамо премијера Здравка Кривокапића да ли он има неку обавезу, а која није позната јавности, и да је због тога предао спољну политику предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу?

Вријеме читања < 1 минут

Изјава шефа Информативне службе НСД и функционера ДФ, Петра Драшковића 

Четвртак, 10. јун 2021. 

Питамо премијера Здравка Кривокапића да ли он има неку обавезу, а која није позната јавности, и да је због тога предао спољну политику предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу? 

Познато је да су њих двојица имали више тајних састанака и да је више времена провео са Милом Ђукановићем, него са посланицима који су га бирали за премијера, па је важно да нам одговори да ли је на тим састанцима своје мјесто у комуникацији са међународним адресама предао предсједнику Црне Горе. 

Посебно је велики скандал што се на готово свим састанцима предсједника влада Западног Балкана и званичника ЕУ појављује Ђукановић као једини предсједник државе! 

Предсједник Црне Горе нема никаква уставна овлашћења да би могао било шта да каже о спољној политици Црне Горе коју води Влада, али је изгледа Кривокапић предао Ђукановићу и уступио му своје мјесто. Тако смо данас гледали у Тирани све премијере Западног Балкана, Мила Ђукановића и комесара Вархељија, а у Подгорици паралелни сусрет Здравка Кривокапића и новинара Петра Комненића. 

Дакле, док се Ђукановић шетка широм Европе и региона, премијер се састаје, за њега, на доста високом нивоу са новинарем концерна Вијести! 

Он нам шаље јасну поруку да није баш дорастао овако високој функцији и можда, због свега наведеног, Кривокапић и не заслужује да буде премијер.

ИНФО СЛУЖБА ДФ

One thought on “ДФ: Питамо премијера Здравка Кривокапића да ли он има неку обавезу, а која није позната јавности, и да је због тога предао спољну политику предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу?

  1. Krivokapic , dobro neznaven sto se tice politike. A gdje su savjet ici? Milos 0brenovic polu pismen bio je pametniji u petu nego ovaj u hlavu..Da se ustane Njegos i Amfilohije i vide ovu DEBELU KENJKAVU SPODOBU.dozivjeli bi mozdani udar, infarkt.. Srami se.lazni vjerbice, kako te nije stid prici svetinkama. S obzirom da si narod sve prevario. Ti si lazni vjernik. Ivo Vrana za tebe je bio gospodin. STO MU ONAJ MILOJKO NE NABAVI TUTU PA NEKA SJ3DI NA NJOJ. NEJO DA PLACE.KAZU zemljotres rat, padaju bombe a Kenjkavac se obrati narodu. -Meni je zena bolesna-

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest