ДФ, СНП и Народни покрет заједно на изборима?

У ТОКУ ФИНАЛНИ ДОГОВОРИ
ТВ Вијести: ДФ, СНП и Народни покрет заједно на изборима
Према сазнањима Телевизије Вијести, за носиоца листе будућег савеза наводно равноправно разматрају се имена три нестраначке личности, али извори ТВ Вијести управо из тог разлога не желе да открију њихова имена


Најкасније до краја седмице биће формирана коалиција Демократског фронта, Социјалистичке народне партије и Народног покрета, ради заједничког наступа на парламентарним изборима 30.августа, сазнаје Телевизија Вијести од функционера будућих чланица овог савеза.

У току су финални договори о броју и распореду мандата на изборној листи, након чега слиједи потписивање споразума, како би листа била предата до 4.августа, што је посљедњи дан рока за предају листа.

Још је неизвјесно колико ће мандата припасти СНП-у, али и Народном покрету, чији је оснивач никшићки бизнисмен Миодраг Дака Давидовић.

Према сазнањима Телевизије Вијести, за носиоца листе будућег савеза наводно равноправно разматрају се имена три нестраначке личности, али извори ТВ Вијести управо из тог разлога не желе да открију њихова имена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *