ДФ Жабљак: ДПС крађом дошао на власт, покушавају да је сачувају дивљим сједницама у данима викенда

Према томе, истичу они, узалуд се упиру заштитити свој нерад и лоповлук јер је томе дошао крајј

Демократски фронт Жабљак осуђује разбојничко и ванредно одржавање сједнице жабљачког локалног парламента на којој је, како истичу, антинародна власт нелегитимно продужила мандат предсједнику Општине Веселину Вукићевићу.

– Овај човјек који је уназадио наш град и припада криминалној дружини из ДПС-а не заслужује више ни дана да остане на тој функцији. Крађом су дошли на власт, крађом покушавају и да је сачувају дивљим сједницама скупштине у данима викенда. Истина је неумољива. Страх животу каља образ често. Препали су се избора и зато се труде одложити оно што их неизбјежно чека. Град под Дурмитором ће сигурно бити ослобођен њихове тираније – поручују из ДФ-а Жабљак.

Према томе, истичу они, узалуд се упиру заштитити свој нерад и лоповлук јер је томе дошао крај.

– Нанијећемо такав пораз актуелној локалној власти да се од њега никада неће опоравити.  Они су већ изгубили изборе, само то нису спремни признати сами себи. Наш Жабљак чекају бољи дани и свијетла будућност за све Жабљачане. Бранили смо овај крај од свих њихових насртаја на наш народ и Српску православну цркву, бранићемо га и убудуће. Побједа ће бити историјска, а пад криминогеног режима неповратан – закључује се у саопштењу овог политичког савеза.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest