ДФ: Здравко Кривокапић по ко зна који пут прекршио коалициони споразум парламентарне већине

Вријеме читања 2 минута

Демократски фронт обавјештава јавност да је одлазећи премијер Здравко Кривокапић већ по ко зна који пут прекршио коалициони споразум парламентарне већине именујући за директора Монтепута извјесног Милана Љиљанића, који би требало да појача редове странке у формирању коју ових дана убрзано конституишу министар Спајић и дјеца Здравка Кривокапића.

Овакво кабадахијско понашање одлазећег премијера најбоље говори о томе коме је стало до функција, и ко је, узурпирајући позицију премијера, кроз класичну злоупотребу службеног положаја наставио приватизовање институција.

Скоро два мјесеца премијер Кривокапић није желио да уврсти у дневни ред Владе предлог Министарства саобраћаја и капиталних инвестиција за именовање директора Монтепута, сходно коалиционом споразуму, него је заједно с министром Спајићем именовао будућег страначког функционера Љиљанића, потврдивши да није достојан функције коју обавља.

Зато желимо да поручимо црногорској јавности да управо они, који су нас оптуживали за наводно позиционирање по дубини, за њихову странку у формирању узели су Управу за шуме, Барску пловидбу, Которску пловидбу, Управу за царине, Монстат, Монтепут, Агенцију за љекове и на десетине других система којима кадрирају дјеца Здравка Кривокапића и Сингапурћанин Спајић.

За неког ко се позива на Бога двадесет четири сата у току дана, Здравко Кривокапић и његова дјеца, заједно с Милојком Спајићем, понашају се прилично револуционарно и отимачки да би им позавиђели и кожномантилаши из 1946. године.

Формирање нове Владе и независног тужилаштва биће права прилика да сазнамо ко је у Влади учествовао у шверцу цигарета, ко је, и за који износ, упропастио акцију хапшења рекордне испоруке кокаина, да ли је неко, и за који износ, додијелио политички азил Телману Исмаилову, да ли је неко у актуелној Влади, или нечија дјеца, трговао економским држављанствима, да ли су неки министри и директори државних система учествовали у намјештању тендера, да ли су нечија ђеца возилима АНБ-а путовала на љетовање у Грчку, за чијег сина је клан из Гранда специјално отворио аутопут, као и још хиљаде питања које ћемо тек да отворимо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest