Директор беранске болнице и војник ДПС-а Будимир Дабетић, спроводи у овом граду најпрљавију осветничку политику своје партије.

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Изјава за јавност

(4. јул 2020. године)

Тихомир- Тихо Богавац, предсједник ОО СНП Беране

Директор беранске болнице и војник ДПС-а Будимир Дабетић, спроводи у овом граду најпрљавију осветничку политику своје партије.

У вријеме када је, наводно, на највећем нивоу потребно усмјерити борбу против короне, овај ДПС кадровик на осветнички начин, у виду најприземнијег реваншизма, смјењује са мјеста главне сестре Бранку Делевић искључиво због тога што је рођена сестра Радоша Раичевића, човјека који је препознао све марифетлуке и прљаве радње ДПС-а и напустио ту партију.

Овај покварени и подмукао поступак директора Болнице најбоље одсликава стање у врху режима и начин на који они посматрају и спроводе своја политичка недјела. Свака им је истина као она у њиховом саопштењу да “не прогањају оне који промијене партијска увјерења”. Лицемјерно и преварантски у истом трену!

Грађани Берана врло добро знају да је Бранка Делевић препозната као поштена и часна особа, која свој посао ради стручно и марљиво и као таква заслужује пуну пажњу и поштовање. Са друге стране, човјек који тренутно смјењује, немилице злоупотребљава државне ресурсе и своју позицију, заборављајући да је његов политички суноврат веома близу. Осим што је позапошљавао своју родбину, тренутни диретор има и чест обичај да државним аутом, у вријеме празника и за викенд, спроводи своју најпрљавију политичку кампању. Нажалост, он представља слику тренутног стања у здравственом систему Црне Горе.

Општински одбор СНП у Беранама захтијева хитну смјену овог човјека! То је једино исправно и нормално решење у овом тренутку. Уосталом, ако га и не смијене, неће се дуго налазити на овој функцији. У то вас увјеравамо!

One thought on “Директор беранске болнице и војник ДПС-а Будимир Дабетић, спроводи у овом граду најпрљавију осветничку политику своје партије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial